• Complexe vraagstukken eenvoudig verwoorden.
  • Bel voor persoonlijk advies; 06 - 1946 31 14

Projecten en samenwerkingen

Middels samenwerking versterk je elkaar. Ieder heeft zijn sterke punten, maar ook punten waarop hij/zij graag ruggespraak heeft met een derde. Dit om even de bevindingen te controleren.

Zo zorgen wij er continue voor dat wij de beste service leveren.

Onder vindt u enkele voorbeelden van recente projecten. Tevens ziet u met welke bedrijven wij samenwerken.

Naast vele andere projecten, deze VvE gevestigd in Wijk bij Duurstede mogen bezoeken en van advies mogen voorzien. Onder het appartementen gebouw is de parkeergelegenheid gesitueerd. Dit vraagt om een zorgvuldige benadering zeker daar de veiligheid een belangrijke rol speelt.

Met een uitgebreid advies en een verklaring van de verschillen in bijvoorbeeld mode 2 en mode 3 laden kunnen de bewoners weer verder met het zich oriënteren op de ontwikkeling van een laadplein. 

 

 

Bij deze VvE is een van de bestuursleden de oprichter van EV-BOX. Deze bewoners wilden graag onafhankelijk advies. Wat bij deze VvE tevens speelt is het verschil in kennis m.b.t. het laden van een EV.

De ene bewoner heeft al jaren een EV, terwijl de andere bewoner er nog niet aan moet denken en het rijden en laden van een EV alleen maar spannend vindt.

Voor mij de taak een modus te vinden in het advies rapport waarbij alle belangen werden behartigd. Ook neem ik altijd een juridisch stappen plan mee in het advies rapport. Dit, omdat mijn ervaring mij heeft geleerd dat VvE's zich veelal goed inlezen op de technische aspecten maar dat het juridische gedeelte soms wordt veronachtzaamd.

Veel VvE's willen graag advies en goed voorbereid zijn als de notificatie wet wordt aangenomen.

Samen met de Bespaarpartner adviseren wij mensen in de omgeving van Steenwijk over de beste oplossing voor het opladen van hun EV. Bespaarpartner is zeer ervaren in het plaatsen van PV panelen en bieden nu ook oplossingen aan voor het opladen van EV's. Door onze samenwerking profiteert de klant van de ervaring van de Bespaarpartner betreffende PV panelen en onze ervaring betreffende laadpunten voor EV's. De klant krijgt dus het beste van beide werelden.

Samen met Laadpaal Advies adviseren wij vele particulieren, VvE's en MKBers over de (on)mogelijkheden van laadpunten. Door onze krachten te bundelen kunnen wij onze klanten nog beter adviseren.

Laadpaal Service Noord heeft kwaliteit en zorg voor haar klanten hoog in het vaandel staan. Niet alleen verzorgen zij de installatie, maar als er na de installatie uitleg nodig is, staat Laadpaal Service Noord voor u klaar.

De klant is bij Laadpaal Service Noord geen nummer.

 

VVE Laadloket is gespecialiseerd in het begeleiden en ontzorgen van VvE’s tijdens de planning en ontwikkeling van een laadplein.
Door samen te werken bundelen wij onze krachten en zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste service krijgen. Service, die onze klanten verdienen.

 

Veriscan is de expert betreffende brandveiligheid. Onze samenwerking geeft u vele voordelen. Zo krijgt u de zekerheid van brandveiligheid en een uitgebreid advies welke laadpunten het beste aansluiten op uw wensen.

 

 

Met Panen werken wij samen om de vragen die leven bij Verenigingen van Eigenaren te beantwoorden en de VvE te helpen in het proces om een laadplein te ontwikkelen. VvE's krijgen veel op zich af en kunnen wel hulp gebruiken. Vaak zijn er diverse belangen bij de leden van de VvE. Om dan een afgewogen besluit te nemen, kan uitdagend zijn. Dan helpt onafhankelijk en deskundig advies om de Facebook en YouTube wijsheden te weerleggen.

Korteweg is een makelaars en VvE administratie kantoor gevestigd in Breda. Als een VvE kenbaar maakt dat zij graag een onafhankelijk advies rapport opgesteld zien worden, benaderen zij laadpunt advies om hieraan gevolg te geven. Middels een eerste intake formulier en het afnemen van een korte enquête, wordt een aanvang gemakt met het opstellen van het advies rapport. 


Bij Alfen mag ik de Algemene laadpaal training verzorgen. In deze training ga ik onder andere in op de verschillende methodes een elektrische auto te laden, welke stadia een laadpaal doorloopt bij een laadsessie en veel meer. Deze training is bedoelt voor elke medewerker zodat elke medewerker (ook de niet technicus) een beeld heeft bij de producten die worden geproduceerd.