• Complexe vraagstukken eenvoudig verwoorden.
  • Bel voor persoonlijk advies; 06 - 1946 31 14

Projecten en samenwerkingen

Middels samenwerking versterk je elkaar. Ieder heeft zijn sterke punten, maar ook punten waarop hij/zij graag ruggespraak heeft met een derde. Dit om even de bevindingen te controleren.

Zo zorgen wij er continue voor dat wij de beste service leveren.

Onder vindt u enkele voorbeelden van recente projecten. Tevens ziet u met welke bedrijven wij samenwerken.

Zo ging ik onlangs bij deze vereniging van eigenaars op bezoek. Deze VvE is gevestigd in Utrecht.

De geheel inpandige parkeergarage is behoorlijk groot qua afmetingen. Een deel van de parkeergarage wordt gehuurd door een supermarkt, gevestigd in het zelfde pand alwaar ook de appartementen van de VvE zich bevinden. Tijdens de schouwing op locatie werd ik vergezeld door drie bestuursleden. Tijdens de schouwing heb ik aangegeven dat er verschillende scenario’s denkbaar zijn. Elk scenario met zijn eigen voor- en nadelen.

Natuurlijk wordt elk scenario uitvoerig beschreven en doorgerekend in het advies rapport.

Ook in de maand mei weer vele VvE’s mogen bezoeken. Zo ook tweede pinksterdag. Het bestuur van de VvE had aangegeven dat de schouw bij voorkeur op tweede pinksterdag plaats zou kunnen vinden.
Veiligheid, maar ook hoeveel elektriciteit is nodig speelde bij deze VvE een belangrijke rol. Naast voorwaarden zoals deze zijn opgenomen in  Besluit Bouwwerken en Leefomgeving, heb ik de VvE ook vele andere adviezen mogen geven.  Adviezen over bijvoorbeeld de kosten.

Ook voeg ik altijd een verklarende woordenlijst (in deze branche worden veel afkortingen gebruikt) maar ook een juridisch stappen plan toe.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar: info@laadpunt-advies.nl

Laadkompas is de grootste onafhankelijke aanbieder van slimme oplossingen op het gebied van elektrische mobiliteit en duurzaamheid.

Laadkompas is gevestigd te Almere. 

Munnik VvE Beheer is een professionele beheerder voor Verenigingen van Eigenaars. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden zij belangrijk, maar vooral ook prettig.

 

Munnik VvE Beheer heeft zijn hoofdkantoor in Hoofddorp.

Samen met de Bespaarpartner adviseren wij mensen in de omgeving van Steenwijk over de beste oplossing voor het opladen van hun EV. Bespaarpartner is zeer ervaren in het plaatsen van PV panelen en bieden nu ook oplossingen aan voor het opladen van EV's. Door onze samenwerking profiteert de klant van de ervaring van de Bespaarpartner betreffende PV panelen en onze ervaring betreffende laadpunten voor EV's. De klant krijgt dus het beste van beide werelden.

Samen met Laadpaal Advies adviseren wij vele particulieren, VvE's en MKBers over de (on)mogelijkheden van laadpunten. Door onze krachten te bundelen kunnen wij onze klanten nog beter adviseren.

Laadpaal Service Noord heeft kwaliteit en zorg voor haar klanten hoog in het vaandel staan. Niet alleen verzorgen zij de installatie, maar als er na de installatie uitleg nodig is, staat Laadpaal Service Noord voor u klaar.

De klant is bij Laadpaal Service Noord geen nummer.

 

VVE Laadloket is gespecialiseerd in het begeleiden en ontzorgen van VvE’s tijdens de planning en ontwikkeling van een laadplein.
Door samen te werken bundelen wij onze krachten en zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste service krijgen. Service, die onze klanten verdienen.

 

Veriscan is de expert betreffende brandveiligheid. Onze samenwerking geeft u vele voordelen. Zo krijgt u de zekerheid van brandveiligheid en een uitgebreid advies welke laadpunten het beste aansluiten op uw wensen.

 

 

Met Panen werken wij samen om de vragen die leven bij Verenigingen van Eigenaren te beantwoorden en de VvE te helpen in het proces om een laadplein te ontwikkelen. VvE's krijgen veel op zich af en kunnen wel hulp gebruiken. Vaak zijn er diverse belangen bij de leden van de VvE. Om dan een afgewogen besluit te nemen, kan uitdagend zijn. Dan helpt onafhankelijk en deskundig advies om de Facebook en YouTube wijsheden te weerleggen.

Korteweg is een makelaars en VvE administratie kantoor gevestigd in Breda. Als een VvE kenbaar maakt dat zij graag een onafhankelijk advies rapport opgesteld zien worden, benaderen zij laadpunt advies om hieraan gevolg te geven. Middels een eerste intake formulier en het afnemen van een korte enquête, wordt een aanvang gemakt met het opstellen van het advies rapport. 

Laan 35 is een vastgoed beheerder die zich vooral richt op de diverse aspecten die bij het onderhoud van vastgoed naar voren komen.

Zij schuiven mij naar voren als de kennisdrager bij vraagstukken omtrent het laden van elektrische auto's.