• Complexe vraagstukken eenvoudig verwoorden.
  • Bel voor persoonlijk advies; 06 - 1946 31 14
Home » Projecten en samenwerkingen

Projecten en samenwerkingen

Middels samenwerking versterk je elkaar. Ieder heeft zijn sterke punten, maar ook punten waarop hij/zij graag ruggespraak heeft met een derde. Dit om even de bevindingen te controleren.

Zo zorgen wij er continue voor dat wij de beste service leveren.

Onder vindt u enkele voorbeelden van recente projecten. Tevens ziet u met welke bedrijven wij samenwerken.

In juli 2022 onder andere dit appartementengebouw bezocht. Hoewel het appartementengebouw in januari 2022 is opgeleverd, waren er nog geen voorbereidingen getroffen voor een laadplein.

Deze VvE wilde graag onafhankelijk advies over het installeren van meerdere laadpunten in de garage en op de parkeerplaats buiten..

 

 

En deze VvE wilde graag advies naar de ontwikkeling van een laadplein.

Er waren nog geen laadpunten geplaatst, maar de bewoners van het appartementen complex hadden vooral de vraag of het wel veilig is en of het eventueel ook mogelijk zou zijn een laadpunt aan de buitenzijde te creëren.

In het Advies rapport heb ik meerdere scenario's uitgewerkt. Alle punten die de RVO vereist komen in het Advies rapport uitgebreid aan bod. 

Tevens heb ik een juridisch stappenplan toegevoegd in het rapport. 

Vaak zijn  de technische uitdagingen te verhelpen, maar is het juridisch complex. En een ieder wil de eenheid binnen de VvE bewaren. Daarom is het zaak om ook juridisch alles goed vast te leggen en eventueel de bestaande splitsingsakte aan te passen.

Bij deze VvE te Den Bosch waren nog veel vragen. Er is al een aanvang gemaakt met het op peil brengen van de brandveiligheidsmatregelen, nu wilde de VvE graag meer informatie hoe een laadplein te ontwikkelen en welke stappen wanneer te moeten nemen? 

Er waren reeds meerdere laadpunten geïnstalleerd. Helaas betrof het hier verschillende merken.

Graag wilden zij advies van een deskundige over onderwerpen als veiligheid, verdeling van de kosten en eventueel de doorlooptijd.

Met een door een expert opgesteld advies rapport waarin ook een verklarende woordenlijst is opgenomen kan de VvE verder in de te nemen stappen.

Samen met de Bespaarpartner adviseren wij mensen in de omgeving van Steenwijk over de beste oplossing voor het opladen van hun EV. Bespaarpartner is zeer ervaren in het plaatsen van PV panelen en bieden nu ook oplossingen aan voor het opladen van EV's. Door onze samenwerking profiteert de klant van de ervaring van de Bespaarpartner betreffende PV panelen en onze ervaring betreffende laadpunten voor EV's. De klant krijgt dus het beste van beide werelden.

Samen met Laadpaal Advies adviseren wij vele particulieren, VvE's en MKBers over de (on)mogelijkheden van laadpunten. Door onze krachten te bundelen kunnen wij onze klanten nog beter adviseren.

Laadpaal Service Noord heeft kwaliteit en zorg voor haar klanten hoog in het vaandel staan. Niet alleen verzorgen zij de installatie, maar als er na de installatie uitleg nodig is, staat Laadpaal Service Noord voor u klaar.

De klant is bij Laadpaal Service Noord geen nummer.

 

VVE Laadloket is gespecialiseerd in het begeleiden en ontzorgen van VvE’s tijdens de planning en ontwikkeling van een laadplein.
Door samen te werken bundelen wij onze krachten en zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste service krijgen. Service, die onze klanten verdienen.

 

Veriscan is de expert betreffende brandveiligheid. Onze samenwerking geeft u vele voordelen. Zo krijgt u de zekerheid van brandveiligheid en een uitgebreid advies welke laadpunten het beste aansluiten op uw wensen.

 

 

 

 

EV-ME is gevestigd in Uden. Door samen te werken kunnen we onze krachten bundelen en de klant nog beter adviseren. Zo ontzorgen wij de klant!