Projecten en samenwerkingen

Middels samenwerking versterk je elkaar. Ieder heeft zijn sterke punten, maar ook punten waarop hij/zij graag ruggespraak heeft met een derde. Dit om even de bevindingen te controleren.

Zo zorgen wij er continue voor dat wij de beste service leveren.

Onder vindt u enkele voorbeelden van recente projecten. Tevens ziet u met welke bedrijven wij samenwerken.

Naast de advisering en begeleiding van VvE's verzorg ik ook diverse opleidingen. Vrijdag 19 januari verzorgde 't WEB Bedrijfsopleidingen en Adviezen een zeer geslaagde docentendag in Ede.

Na een schouwing bij een Vereniging van Eigenaars gevestigd in Amsterdam, gesproken met Robert van Gent. Robert is een zeer deskundig persoon met wie het altijd heerlijk sparren is. Vanuit de Vereniging voor Elektrische rijders zet hij zich onder meer in voor de belangen van VvE’s.

Tijdens ons gesprek zijn onder andere onderwerpen aangeroerd als slim laden bij openbare laadpunten en  prijs transparantie.

Altijd fijn om met een ander van gedachten te kunnen wisselen.

Laadkompas is de grootste onafhankelijke aanbieder van slimme oplossingen op het gebied van elektrische mobiliteit en duurzaamheid.

Laadkompas is gevestigd te Almere. 

Munnik VvE Beheer is een professionele beheerder voor Verenigingen van Eigenaars. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden zij belangrijk, maar vooral ook prettig.

 

Munnik VvE Beheer heeft zijn hoofdkantoor in Hoofddorp.

Compagnon Vastgoedbeheer is specialist op het gebied van beheer van vastgoed. Betrouwbaar,
transparant en deskundig. Wij staan voor de belangen van onze klanten: Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties, projectontwikkelaars en beleggers in vastgoed.

Samen met Laadpaal Advies adviseren wij vele particulieren, VvE's en MKBers over de (on)mogelijkheden van laadpunten. Door onze krachten te bundelen kunnen wij onze klanten nog beter adviseren.

Laadpaal Service Noord heeft kwaliteit en zorg voor haar klanten hoog in het vaandel staan. Niet alleen verzorgen zij de installatie, maar als er na de installatie uitleg nodig is, staat Laadpaal Service Noord voor u klaar.

De klant is bij Laadpaal Service Noord geen nummer.

 

VVE Laadloket is gespecialiseerd in het begeleiden en ontzorgen van VvE’s tijdens de planning en ontwikkeling van een laadplein.
Door samen te werken bundelen wij onze krachten en zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste service krijgen. Service, die onze klanten verdienen.

 

Veriscan is de expert betreffende brandveiligheid. Onze samenwerking geeft u vele voordelen. Zo krijgt u de zekerheid van brandveiligheid en een uitgebreid advies welke laadpunten het beste aansluiten op uw wensen.

 

 

Met Panen werken wij samen om de vragen die leven bij Verenigingen van Eigenaren te beantwoorden en de VvE te helpen in het proces om een laadplein te ontwikkelen. VvE's krijgen veel op zich af en kunnen wel hulp gebruiken. Vaak zijn er diverse belangen bij de leden van de VvE. Om dan een afgewogen besluit te nemen, kan uitdagend zijn. Dan helpt onafhankelijk en deskundig advies om de Facebook en YouTube wijsheden te weerleggen.

Korteweg is een makelaars en VvE administratie kantoor gevestigd in Breda. Als een VvE kenbaar maakt dat zij graag een onafhankelijk advies rapport opgesteld zien worden, benaderen zij laadpunt advies om hieraan gevolg te geven. Middels een eerste intake formulier en het afnemen van een korte enquête, wordt een aanvang gemakt met het opstellen van het advies rapport. 

Laan 35 is een vastgoed beheerder die zich vooral richt op de diverse aspecten die bij het onderhoud van vastgoed naar voren komen.

Zij schuiven mij naar voren als de kennisdrager bij vraagstukken omtrent het laden van elektrische auto's.