Oprichter en eigenaar van Laadpunt Advies Ben Brink heeft zijn sporen verdiend als docent en trainer. Inmiddels is hij al vele jaren werkzaam binnen de automotive industrie. Als trainer merkte hij dat het laden van elektrische auto’s, de aanleg van een laadpalen en de bijbehorende kosten veel vragen oproepen. Bij het laden van een elektrische auto heb je immers te maken met zowel de installatie zijde (de meterkast) als de auto. Hoe je deze twee componenten goed kan laten samenwerken, dat is precies waar hij zich op heeft gestort.
Zo is hij lid van de kerngroep van deskundigen die zich buigt over slim laden vanuit de NEN met als doel om een Nederlandse Technische Afspraak (NTA) ‘Slimme laadpalen en Laaddiensten’ op te stellen.
Hij heeft ook in het Internationale speelveld ervaring mogen opdoen door deel uit te maken van het Strategic Business Field kernteam Charging bij Webasto. In die hoedanigheid heeft hij onderzocht welke kansen er liggen in landen buiten Europa.
Daarnaast is hij als geen ander in staat om complexe vraagstukken rond laadpunten eenvoudig verwoorden.

Heeft u behoefte aan een expert laadpalen binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op via info@laadpunt-advies.nl. Of bel direct met Ben op 06-19463114.