Het advies/uitleg pakket, voor iedereen die zich in de oriënterende fase bevindt Het rollenspel pakket, speciaal voor verkoopmedewerkers in de automotive industrie Het samen doen pakket Het totaal pakket
U bent zich aan het oriënteren op laadpalen. De goedbedoelde adviezen overweldigen u. U nodigt Ben uit om uitleg te geven wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van een laadpaal of laadplein. Hoe zit het met de verrekening? Gaan bijvoorbeeld de bewoners van een appartement in een appartementencomplex die niet elektrisch rijden, meebetalen aan de stroom voor de elektrische auto's van andere bewoners? Wat staat er in het bouwbesluit? Hoe zwaar moet mijn aansluiting zijn? Wat wordt er bedoeld met al die afkortingen? Tijdens zijn uitleg geeft Ben antwoord op deze en vele andere vragen. In de showroom van een garage heeft een klant veel vragen over elektrische auto’s. Sommige vragen kunt u beantwoorden, maar vragen over het laden thuis kunnen u al snel in verlegenheid brengen. Middels een presentatie en rollenspel traint Ben verkopers hoe zij het beste de klantvragen over het laden van elektrische auto’s kunnen beantwoorden. U heeft een ‘huis’ elektricien, maar deze heeft geen ervaring met het ontwerpen van een laadplein. Samen met uw elektricien komt Ben tot de beste oplossing. Tezamen met uw elektricien doet hij een schouwing op locatie en zorgt voor de laadpalen die het beste bij uw wensen passen, terwijl de elektricien de installatie voor zijn rekening neemt. Bij dit pakket wordt u volledig ontzorgt. Laadpunt Advies zorgt van A tot Z voor de installatie, de eventuele verzwaring en de laadpalen. U heeft er geen omkijken meer naar. Regelmatig zullen wij met u contact opnemen over de planning en de kosten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
Kosten Kosten Kosten Kosten
De prijs is € 90,00 per uur incl. btw. De reiskosten bedragen € 0,50 per km met als basis de snelste route volgens Google Maps. Als vertrekpunt wordt Steenwijk genomen. Rekenvoorbeeld: normaliter duurt een adviesbezoek twee uur. Het advies kost dus 2 x € 90,00. Daarbovenop komen de reiskosten. Als vertrekpunt rekenen wij Steenwijk en als eindpunt de locatie waarvoor het advies gemaakt moet worden. Deze afstand keer twee (retour) en de totale afstand vermenigvuldigen met € 0,50. Het totaal is de kostprijs voor het advies op maat. Het tarief bedraagt € 90,00 per uur incl. btw. Voor de reiskosten wordt € 0,50 per km in rekening gebracht, gebaseerd op de snelste route volgens Google Maps. Als vertrekpunt wordt Steenwijk genomen. De kosten voor dit pakket zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie. Een exacte kostenindicatie is moeilijk te geven, maar als u ons informatie doet toekomen zullen wij een eerste grove, eerlijke en objectieve berekening maken. De kosten voor dit pakket zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie. Een exacte kostenindicatie is moeilijk te geven, maar als u ons informatie doet toekomen zullen wij een eerste grove, eerlijke en objectieve berekening maken.
Let wel; een adviesrapport is veel uitgebreider dat een adviesbezoek. Voor een adviesrapport wordt een vaste tarief in rekening gebracht, te weten € 1199,00 inclusief 21% btw. Zo’nadviesrapport komt overigens in aanmerking voor subsidieverstrekking door de RVO.
Voor VvE's is er een zeer aantrekkelijke subsidieregeling. Voor een advies op maat krijgt een VvE maar liefst 75% vergoed met een maximum van € 1500,00!