• Complexe vraagstukken eenvoudig verwoorden.
  • Bel voor persoonlijk advies; 06 - 1946 31 14
Het advies/uitleg pakket, voor iedereen die zich in de oriënterende fase bevindt Het rollenspel pakket, speciaal voor verkoopmedewerkers in de automotive industrie Het samen doen pakket Het totaal pakket
U bent zich aan het oriënteren op laadpalen. De goedbedoelde adviezen overweldigen u. U nodigt mij uit om uitleg te geven wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van een laadpaal of zelfs een laadplein. Hoe zit het met de verrekening? Gaan bijvoorbeeld de bewoners van een appartement in een appartementencomplex die niet elektrisch rijden, mee betalen aan de stroom voor de elektrische auto's van andere bewoners? Wat staat er in het bouwbesluit? Hoe zwaar moet mijn aansluiting zijn? Wat wordt er bedoeld met al die afkortingen? Tijdens mijn uitleg geef ik antwoord op deze en vele andere vragen. In een showroom bij de garage heeft een klant veel vragen over een elektrische auto. Sommige vragen kunt u beantwoorden, maar vragen over het laden thuis kunnen u al snel in verlegenheid brengen. Middels een presentatie en een rollenspel train ik degene met direct klant contact hoe het beste de klant vragen gerelateerd aan het laden van elektrische auto’s te beantwoorden. U heeft een "huis" elektricien, echter deze heeft geen ervaring met het ontwerp van een laadplein. Samen met uw elektricien kom ik tot de beste oplossing. Tezamen met uw elektricien doe ik een schouwing op locatie. Ik zorg voor de laadpalen die het beste bij uw wensen passen en de elektricien doet de installatie. Bij dit pakket wordt u volledig ontzorgt. Ik zorg van A tot Z voor de installatie, de eventuele verzwaring en de laadpalen. U heeft er geen omkijken meer naar. Regelmatig zal ik met u contact opnemen betreffende de planning en de kosten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
De prijs is € 90,00 per uur incl. BTW. De reiskosten bedragen € 0,50 per km met als basis de snelste route volgens Google Maps. Als vertrekpunt wordt Steenwijk genomen. Rekenvoorbeeld, normaliter duurt een advies bezoek 2 uur. Het advies kost dus 2 x € 90,00. Daarbovenop komen de reiskosten. Als vertrekpunt reken ik Steenwijk en als eindpunt de locatie alwaarvoor het advies gemaakt dient te worden. Deze afstand keer 2 (retour) en de totale afstand vermenigvuldigen met € 0,50. Het totaal is de kostprijs voor het advies op maat. Let wel; een advies rapport is veel uitgebreider dat een advies bezoek. Een advies rapport heeft een vaste prijs van € 1199,00 inclusief 21% BTW. Een adviesrapport komt in aanmerking voor subsidie verstrekking door de RVO. De prijs is € 90,00 per uur incl. BTW. Over de reiskosten wordt € 0,50 per km in rekening gebracht met als basis de snelste route volgens Google Maps. Als vertrekpunt wordt Steenwijk genomen. De kosten voor dit pakket zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie. Een eerlijke en objectieve kosten indicatie is moeilijk te geven, maar als u mij informatie doet toekomen zal ik u een eerste grove berekening maken. De kosten voor dit pakket zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie. Een eerlijke en objectieve kosten indicatie is moeilijk te geven, maar als u mij informatie doet toekomen zal ik u een eerste grove berekening maken.
Voor VvE's is er een zeer aantrekkelijke subsidie regeling. Voor een advies op maat krijgt een VvE maar liefst 75% vergoed met een maximum van € 1500,00!